Service en Kwaliteit

Geacht bruidspaar,

Mijn naam is René Jansen en mijn verantwoordelijkheid binnen Wedding-car.nl is het garanderen van de vereiste service & kwaliteit naast een breed scala aan trouwauto's. Onze kwaliteits-doelstellingen staan hoog, en daarom mogen we stellen dat Wedding-car.nl garant staat voor service & kwaliteit op de dag van uw leven.

Wij kunnen deze garantie aan u geven omdat wij een uniek concept te bieden hebben. Wedding-car.nl heeft prachtige sportieve & oldtimer trouwauto's in haar assortiment. Daarnaast worden deze trouwauto's door onze vakkundige monteurs in perfecte staat onderhouden en regelmatig gecontroleerd op bedrijfszekerheid waardoor we de juiste kwaliteit van onze trouwauto's kunnen garanderen.

Ons doel is om uw trouwdag tot een unieke mooie belevenis te maken. De door u gekozen trouwauto is daar uiteraard een belangrijk onderdeel van, maar de persoonlijke aandacht die Anja en haar medewerkers u geven is minstens zo belangrijk. Naast kwaliteit van de trouwauto's staat de kwaliteit en klantvriendelijkheid van onze medewerkers hoog op onze lijst.

Ik hoop dat wij u van dienst mogen zijn en dat u, net als vele tevreden bruidsparen voor u, met veel plezier en geluk kunt gaan terug kijken op een geslaagde trouwdag. Wij van Wedding-car.nl staan in ieder geval voor u klaar om er voor u een succes van te maken.

Hartelijke groet,

René Jansen
Wedding-car.nl