Jaguar mark II 1967

De JAGUAR MKII is een van de meest gewilde trouwauto's vanwege haar klassieke ronde lijnen, haar chique uitstraling en vooral ook door haar luxe limousine rij-eigenschappen. Deze auto die wij inzetten voor uw trouwdag is de meest luxe uitvoering die Jaguar destijds gebouwd heeft. De roomwitte kleur met bordeaux rood lederen interieur afgezet met meerdere houtaccenten maakt deze trouwauto zeer geliefd voor trouwreportages.

De Jaguar heeft ruime plaatsen voor bruid en bruidegom. Ook zogenaamde "hoepeljurken" zijn qua ruimte geen enkel probleem. Wedding-car.nl is het enige trouwautoverhuurbedrijf in Nederland waar u zelf in deze auto mag rijden. U kunt deze
JAGUAR MK II uiteraard ook met een chauffeur van Wedding-car.nl huren.

Een stukje historie van de auto:

Deze originele Jaguar Mark II is in september 1967 gekocht door Mrs. Eleanora Smith, een barones woonachtig in Manchester, England. Zij kocht direct de duurste en meest luxe uitvoering van de MKII, met automaat,V8 motor en volledig burgundy red lederen bekleding en echt houten afwerkingen aan dashboard en deuren.

Deze barones had een eigen chauffeur die voor haar reed. Na 19 jaar in eigendom te hebben gehad heeft ze de auto in 1986 verkocht aan haar neef, mr. Peter A. Comune in London. Op dat moment had de auto pas 58,000 miles gelopen. Halverwege de jaren negentig heeft de heer Comune de auto geheel laten restaureren en in 2004 en 2005 zijn er nog eens een aantal technische zaken opnieuw vervangen aan de auto. De lederen bekleding is nog origineel en verkeerd in uitstekende staat. Op dit moment heeft deze auto een miles-stand van ongeveer 69.000 miles.

In 2006 hebben wij deze roomwitte jaguar gekocht in Engeland en geïmporteerd naar Nederland. De auto was op dat moment nog voorzien van de MOT (engelse APK). Nu heeft de auto uiteraard de nederlandse APK keuring.

In deze auto mag U zelf rijden.

Huurprijs vanaf minimaal 4 uur                      €  316,00
Gerekend auto vanaf + retour Garage